Gulvfirma & gulvlægger i Brønshøj

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Brønshøj

Skal du have lagt nye gulve eller udført gulvreparationer i Brønshøj, og ønsker du professionel hjælp til opgaven? Så er Kenn Dit Gulv det rette valg til opgaven. Vi har stor erfaring med alle typer af gulvopgaver, og vi er din trofaste og fleksible partner lige fra de indledende samtaler og montering til sidste gulvbrædde er lagt. 


Vores kompetente fagfolk udfører alt inden for gulvarbejde, planlægning og gulvservice både for private og erhverv, hvad enten det drejer sig om lægning af et smukt og solidt plankegulv, et elegant sildebensparket, et praktisk tæppe eller et rengøringsvenligt vinylgulv.


Vi er eksperter inden for: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Kundetilfredshed i højsædet

Vi arbejder for at få de mest tilfredse kunder i branchen, og det håber vi på at opnå ved fleksibel service og kvalitetsfokus. Hvad end du skal have udført en gulvreparation, have lagt et nyt parketgulv eller et væg-til-væg-tæppe, så er vi garanti for en opgave, der er udført præcist og med øje for detaljen. Vi er glade, når vores kunder er glade, og derfor afslutter vi først opgaven, når du er tilfreds. 


Gulve, der passer til dig

Sildebensparket, gulvtæppe, linoleumsgulv, plankegulv eller måske et gulv i vinyl? Der er mange muligheder at vælge imellem, når der skal lægges nyt gulv. Det perfekte gulv for lige netop dig vil komme an på dine behov og forventninger, og vi tilbyder naturligvis specialiseret rådgivning, så du ender med et gulv, du er tilfreds med. Vi vil blandt andet spørge til, i hvilket rum gulvet skal ligge, hvor meget trafik der er over gulvet, samt til hvordan det skal passe ind i resten af boligen. Sådan finder vi frem til en løsning, der passer til dig og dine drømme. 


Reparation af gulve

Udover gulvlægning udfører vi også gulvreparation, fordi det i mange tilfælde kan redde gulvet og tilføre det endnu flere smukke leveår. Det er ikke til at undgå, at et gulv efter års brug bliver mærket og får slitage, men det kan i mange tilfælde fikses af en professionel gulvmand. Det er en besparende og bæredygtig løsning, som vi altid vil anbefale, hvis det kan lade sig gøre. Det vil naturligvis afhænge af gulvtype og graden af skaden. Skulle det mod forventning ikke kunne lade sig gøre med reparation, eller drømmer du bare om et nyt look, så tilbyder vi rådgivning til, hvilket gulv der vil passe dig og dine behov. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du drømmer om et nyt gulv eller skal have udført gulvservice i Brønshøj og omegn, så står de dygtige fagfolk hos Kenn Dit Gulv klar til at klare opgaven for dig. Kontakt os, hvis du har en gulvopgave, du ønsker vores vurdering af, eller hvis du bare har spørgsmål om alt mellem himmel og jord om gulve. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk