Epoxygulve

De seneste år, har vi set en stigende interesse for epoxygulve.

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Epoxygulve i Hillerød, Lyngby, Gentofte, Gladsaxe & omegn

Epoxygulve har oprindeligt været populært for virksomheder at bruge, blandt andet fordi det er utrolig nemt at rengøre. Men i de seneste år, har vi set en stigende interesse hos private for gulvtypen. Her er gulvet særligt populært i kældre, garager, værksteder eller andre lignende steder. Hos Kenn Dit Gulv er vi eksperter inden for gulvarbejde, og hjælper dig gerne med at finde den mest optimale løsning for dig.

 

Opnå et unikt udtryk

Et epoxygulv har mange egenskaber, som gør, at du kan opnå mange forskellige udtryk. Gulvet er i sin helhed nok mest kendt i industrielle sammenhænge med et enkelt og stilfast udseende. Men du kan også give gulvet et mere vildt udtryk gennem glans, farver og forskellige sammensætninger. Du kan også opnå et industrielt og moderne look med gulvtypen, Denne stil er også kendt som New Yorker-stilen. På den måde kan du opnå et helt unikt udtryk, som netop passer til dig. Kenn Dit Gulv hjælper dig på vej, hvis du skulle have brug for det, så det færdige resultat opfylder alle dine ønsker og behov.

 

Få fagfolk til at klare opgaven

Hos Kenn Dit Gulv har vi erfaring med alle typer gulve - fra trægulve til epoxygulve. Derfor tager vi gerne en snak med dig, så vi kan finde den bedste løsning til dig sammen. Montering og renovering af gulv er en større opgave, så vi anbefaler altid, at du opsøger den rigtig hjælp hos de professionelle fagfolk. Kvalitetsarbejde er utrolig vigtigt for det endelige resultat, og det har vi hos Kenn Dit Gulv altid fokus på, når vi skal udføre vores arbejde. Uanset hvilken type gulv det drejer sig om, sørger vi for et smukt resultat.

 

Kontakt os i dag

Brænder du inde med nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at tage telefonen og ringe til os. Hos Kenn Dit Gulv giver vi dig gerne nogle gode råd med på vejen fra vores kompente fagfolk. Vi tilbyder også et uforpligtende tilbud på et epoxygulv.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for epoxygulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk