Gulvfirma & gulvlægger i Gladsaxe

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Gladsaxe

Skal du have lagt et nyt gulv, eller trænger dit gulv til gulvservice eller gulvreparation? Så er Kenn Dit Gulv det rette valg til opgaven. Vi udfører alle slags opgaver inden for gulvarbejde i og omkring Gladsaxe, og vi har kvalitet i højsædet. Som professionelt gulvfirma og kompetente fagmænd kender vi til alle materialer, gulvtyper og processer i gulvlægningen, så uanset om det drejer sig om plankegulve, sildebensparket eller linoleum, så kan du trygt overlade opgaven til os. 


Vi er eksperter, når det kommer til: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Gulvmand for private og erhverv

Vi udfører alle former for gulvservice for både private og erhverv, uanset om opgaven er lille eller stor. Vores fokus er altid på at udføre opgaven med service og kvalitet i centrum, og det ses konkret ved at vi leverer et professionelt stykke arbejde, som både tilfredsstiller dig som kunde og som vi som fagfolk kan være stolte af. 


Kompetent rådgivning

Når vi skal udføre en opgave for dig, er den gode kommunikation vigtig for os. Vi sørger derfor for professionel rådgivning lige fra idéfasen og til den afsluttende finish er udført. Før vi afslutter opgaven helt, får du vejledning i den mest optimale vedligeholdelse af gulvet, så du kan holde det smukt mange år frem. 


Gulve til dine behov

Drømmer du om et rustikt plankegulv, et isolerende væg-til-væg-tæppe eller et klassisk gulv i sildebensparket? Eller et et praktisk vinylgulv det rette for dig? Vi vejleder dig til det rette valg for lige netop dig, dine forventninger og behov. Der er nemlig mange elementer der skal tages stilling til og overvejes, når du skal have lagt et nyt gulv. Hvor meget trafik forventes der over gulvet? Hvilket rum befinder det sig i? Er der krav til rengøring og vedligeholde? Hvad passer til resten af huset? Med vores store erfaring kan vi tilbyde professionel vejledning, så du ender med det rette gulv for dig. 


Reparation af skader på gulvet

Skader på gulve forekommer på alle typer af gulve, og det er svært at undgå. De kan opstå som følge af forkert montering, manglende vedligehold, brug af forkerte rengøringsmidler, vandskade eller helt almindelig slitage. Lad os stå for reparation af dit gulv, der i langt de fleste tilfælde kan repareres, så vi kan spare dig for dyre løsninger. Vi har stor erfaring med gulvreparationer og sætter en ære i at være økonomisk ansvarlige og miljøbevidste. Ud med det gamle og ind med det nye? Det er ikke vores motto. 


Kontakt os for tilbud eller ved spørgsmål

Trænger dine gulve i Gladsaxe til en kærlig hånd, eller drømmer du om at få lagt helt nye gulve? Så er vi de rette til opgaven. Fortæl os om din opgave og dine tanker, så kommer vi med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for råd fra en professionel gulvmand. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk