Gulvfirma & gulvlægger i Lyngby

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Lyngby

Trænger dit gulv i Lyngby til gulvservice eller gulvreparation, eller drømmer du om et nyt gulv i sildebensparket, laminat eller noget tredje? Så står vi hos Kenn Dit Gulv klar til at hjælpe dig. Vi udfører alt inden for gulvarbejde, gulvlægning og gulvservice, og vi tager os af hele processen, lige fra rådgivning og planlægning til montering og efterbehandling. Uanset hvilken gulvservice, vi skal udføre for dig, har vi altid fleksibilitet, kvalitet og kundetilfredshed i højsædet.

 

Vi guider dig til det rette valg

Skal du have lagt et nyt gulv, er der mange elementer, der skal overvejes, og mange beslutninger at tage. Vi står altid klar med gode råd og guider dig, så din nye investering møder dine ønsker og behov bedst muligt. Med mange års erfaring i gulvlægning og gulvarbejde ved vi alt, der er værd at vide om gulve, og på den baggrund finder vi den løsning, der matcher dine forventninger bedst muligt. Efter veludført opgave vejleder vi dig til, hvordan du bedst muligt vedligeholder gulvet for bedst mulig holdbarhed. 

 

Gulvarbejde for private og erhverv

Hvad end du ønsker at få lagt et nyt og smukt plankegulv, et lyddæmpende og praktisk linoleumsgulv eller et isolerende og behageligt gulvtæppe, så kan vi klare opgaven for dig. Vi udfører alle former for gulvarbejde for både private og virksomheder, og er blandt andet eksperter inden for: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Gulvreparation eller nyt gulv

Det er uundgåeligt, at et gulv med tiden vil tage skade. Det kan være på baggrund af uprofessionel montering, forkerte rengøringsmidler, vandskade eller blot forventelig slid efter års brug. Langt de fleste gulve kan heldigvis repareres af en gulvmand, og vi anbefaler altid gulvreparationer, hvor det er muligt. Det er nemlig en miljøbevidst og økonomisk ansvarlig beslutning. Kan gulvene ikke repareres fyldestgørende, tilbyder vi naturligvis rådgivning om dit nye gulv. 


Ingen gulve er ens

På samme måde som med mennesker, er der ingen gulve der er ens. Det er vigtigt, at gulvet ikke mindst passer til boligen eller virksomheden, og derudover skal det også passe til dem, der bruger det. Der er forskellige behov, alt efter hvor gulvet ligger, og hvor meget trafik der er på det. Efter mange års erfaring i gulvbranchen har vi kompetencerne til at rådgive dig bedst muligt, så du får det gulv, der passer bedst til dig og dine forventninger. 

 


Spørgsmål? Kontakt os

Leder du efter en professionel gulvlægger i Lyngby, så kontakt Kenn Dit Gulv. Vi udfører alle slags gulvopgaver, og vi tilbyder kompetent rådgivning fra første kontakt til afsluttet opgave. Kontakt os, hvis du har en opgave, du ønsker et uforpligtende tilbud på, eller hvis du blot har behov for gode råd og vejledning om dit gulv. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk