VINYLgulv TIL BAD OG KØKKEN

Vinylgulve giver mange spændende muligheder, når det kommer til gulvbelægning. Vinylgulve er resistente overfor fedt og olier, hvilket gør at de kan bruges i alle rum.

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Vinylgulve i København og omegn

Vinylgulv er et praktisk og slidsikkert valg til jer som ønsker et stærkt og robust gulv. Det er rengøringsvenligt og kræver minimal vedligeholdelse. Vinylgulve er et PVC-produkt af plastik.

 

Fordelene ved vinylgulve er at man får en forseglet overflade uden samlinger og sprækker, så væske sætter sig på overfladen uden gulvet suger det til sig.

 

Vinylgulve har en lyddæmpende effekt og giver en dejlig blød overflade. De er ideelle til udfordrende områder så som butikker, klinikker, kontorer, hospitaler, laboratorier og hvor der færdes mange mennesker.

 

Vinylgulve kommer i mange varianter og designs, alt fra homogen (vådrum) vinyl, boligvinyl til LVT-vinyl. Hvis det lyder som det ideelle gulve for jer, så kontakt os endelig - så kommer vi forbi til en uforpligtende snak om dit gulvprojekt. Ring på 50 46 08 02

Kenn Dit Gulv

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for vinylgulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk

LVT Gulve

"LVT står ganske enkelt for "luksus vinylfliser". Vinyl er ikke længere de gammeldags plastikagtige gulve, som mange forbinder med ordet vinyl. Vinyl er i dag et flot, moderne og praktisk alternativ til laminat og trægulve.  

 

LVT gulvet er bygget op af forskellige lag materialer med et mellemlag af kork og har derfor lyddæmpende egenskaber der mindsker trinstøj betydeligt. LVT er velegnet til brug i både køkken, stue, bryggers, værelser og er meget populært i sommerhuse grundet den nemme rengøring"

billede af gulve i forskellige materialer
Ken Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Er du ude efter noget holdbart og unikt så ring til os - vi kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dit nye gulv.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk