Gulvfirma & gulvlægger i Hillerød

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Hillerød

Ønsker du professionel hjælp til at få lagt et gulv eller få udført gulvservice i Hillerød, så behøver du ikke lede længere. Hos Kenn Dit Gulv udfører vi alt inden for gulvarbejde og gulvlægning, og uanset opgavens størrelse er der et fokus på kvalitet hele vejen igennem. Vi er din kompetente og professionelle partner i hele processen, lige fra de indledende samtaler og planlægning til montering og sidste finish.  


Vi har stor erfaring med blandt andet: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Fleksibilitet og kvalitet i højsædet

Når du vælger os til at udføre din gulvopgave, er du garanteret en fleksibel gulvmand, der først er tilfreds, når du er tilfreds. Hvad end du som virksomhed eller privatperson skal have lagt et solidt plankegulv, et stilfuldt sildebensparket eller et isolerende tæppe, så står vi klar til at udføre opgaven med øje for detaljen. 


Professionel rådgivning under hele forløbet

Vores erfaring siger os, at vi får de mest tilfredse kunder, når vi sørger for at give god og fyldestgørende information hele vejen igennem, og når processen ender med smukke, holdbare gulve. Der er mange elementer at tage stilling til, når der skal lægges et nyt gulv, og derfor sørger vi for at få en god samtale med dig om, hvilke forventningerne du har til gulvets holdbarhed, i hvilket rum gulvet skal ligge, og hvilke præferencer der er i forhold til udseende. På baggrund af det kan vi komme med forslag til løsninger, der passer til lige netop dig og dine behov. 


Uanset om vi skal lægge dit trægulv, gulvtæppe, linoleumsgulv eller dit gulv i vinyl, så er vores fokus på at udføre opgaven præcist og professionelt, så vi som fagfolk kan være stolte af vores arbejde, og så du som kunde kan nyde synet af et smukt lagt gulv. 


Vi udfører gulvreparationer 

Ud med det gamle og ind med det nye. Sådan behøver det ikke være, når dit gulv er skadet. Skader er næsten uundgåelige, og de kan blandt andet komme som følge af forkert montering, manglende vedligeholdelse, brug af forkerte rengøringsmidler, vandskader eller bare almindelig slitage. I mange tilfælde kan en professionel gulvmand reparere gulvet, så det fremstår som nyt igen. På den måde kan vi spare dig for dyre løsninger, samtidig med at du på ny får et smukt gulv, der kan holde mange år frem. 


Kontakt os ved spørgsmål eller for tilbud

Skal du have lagt et nyt gulv, eller trænger dine gulve til reparation eller service? Kenn Dit Gulv står parat til at udføre alle former for gulvopgaver i Hillerød og omegn, så endnu flere kan få smukke gulve. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om din opgave, eller hvis du bare har generelle spørgsmål om gulvpleje og vedligehold. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk