Linoleum i baner og fliser

Linoleumgulve henvender sig til kunder som ønsker sig et naturligt gulv med meget høj komfort og lang levetid. Linoleum fås i stort set alle farver og designs.

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Linoleumsgulve i Hillerød, Lyngby, Gentofte, Gladsaxe & omegn  

Hos Kenn dit gulv elsker vi at arbejde med Linoleum af mange årsager. Først og fremmest er linoleum et 100 % naturbaseret, miljøvenligt og genbrugsvenligt produkt. Linoleum er desuden et utroligt slidstærkt produkt og holder derfor mange år. Linoleum er ridsebestandigt, nemt at vedligeholde og rengøre.

 

Med den bløde overflade giver linoleum en god gangkomfort samtidig med, at det er lyddæmpende og altid har samme temperatur som rummet.

 

Linoleum er velegnet til alle rum – både hos private og erhverv og er derfor blandt de mest populære gulvtyper. Der er ingen grænser for anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Linoleum kan tilpasses lige præcis din smag, da produktet findes i mange farver og mønstre.

Linoleumsgulv lagt af Kenn Dit Gulv
Ken Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Er du ude efter noget holdbart og unikt så ring til os - vi kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dit nye gulv.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk