Gulvfirma & gulvlægger på Frederiksberg

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger på Frederiksberg

Drømmer du om et gulv sildebensparket, eller trænger dit gulv bare til en professionel omgang gulvservice? Så er Kenn Dit Gulv din samarbejdspartner, hvis du bor på Frederiksberg eller omegn. Vi udfører alle slags opgaver inden for gulvarbejde og gulvservice, og vi står gerne for hele processen lige fra indledende rådgivning og planlægning til montering, finish og vejledning til vedligehold.

 

Fleksibel gulvlægger med kvalitetsfokus

Uanset om du skal have lagt et gulv i træ, linoleum eller vinyl, eller om du blot skal have udført gulvservice eller gulvreparation, så er vi garanti for en fleksibel service med kvalitet i fokus. På den måde får du de smukkeste og mest holdbare gulve, mens vi får de mest tilfredse kunder.

 

Vi er specialister inden for: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Professionel vejledning i øjenhøjde

Når du vælger at få lagt et nyt gulv, er der mange elementer at overveje. Hvilken type gulv synes du er smukt? Hvilket rum skal gulvet være i? Hvor meget trafik forventes der? Hvad med vedligehold? Beslutningerne er mange, og dem guider vi dig rundt i, så du træffer det rigtige valg for lige netop dig og dine behov. Vi har mange års erfaring med gulvlægning og gulvservice, og vi kan derfor komme med gode råd til, hvilke løsninger der bedst kan matche dine behov. Når opgaven er veludført, sørger vi for at du får god vejledning i, hvordan du fremadrettet vedligeholder dit gulv bedst muligt for længst holdbarhed.

 

Gulvservice for private og erhverv

Vi udfører alle former for gulvarbejde, gulvlægning og gulvservice for både private og virksomheder, der ønsker professionel og kompetent hjælp. Uanset om du skal have lagt et praktisk og blødt tæppe på kontoret, et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit laminatgulv i køkkenet eller et solidt og stilfuldt trægulv i stuen, så kan vi løse opgaven for dig.


Nyt gulv eller gulvreparation?

Efter års brug og slid er det uundgåeligt, at gulvet får spor efter det. Et gulv kan også blive beskadiget på baggrund af ukorrekt montering, brug af forkerte rengøringsmidler eller måske en vandskade. Alt efter gulvtype vil vi i de tilfælde, hvor det lader sig gøre, anbefale at reparere gulvet. Det er nemlig en bæredygtig og økonomisk løsning for dig, og gulvet vil ofte komme til at se ud som nyt efter reparationen. Lader det sig ikke gøre at reparere gulvet, tilbyder vi naturligvis rådgivning om dit nye gulv efter dine ønsker og behov.


Spørgsmål? Kontakt os

Er du på udkig efter et professionelt gulvfirma på Frederiksberg, så er Kenn Dit Gulv det oplagte valg. Kontakt os, hvis du har nogle gulvopgaver, du ønsker rådgivning om, eller hvis du har spørgsmål, du ønsker en fagmands svar på. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk