Gulvfirma i København

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma i København

Hos Kenn Dit Gulv udfører vi alle former for gulvarbejde og gulvservice, lige fra rådgivning til planlægning, montering og efterbehandling. Vi udfører opgaver over hele København og omegn, og du kan trygt lægge dit gulv i vores hænder, når du drømmer om et smukt og holdbart resultat. 


Vi lægger gulve for private og erhverv

Vi har stor erfaring i at udføre alle former for gulvarbejde, gulvservice og gulvlægning, og vi udfører vores services for både private og erhverv. Hvad end du skal bruge en professionel gulvmand til at lægge et nyt og komfortabelt linoleumsgulv, et praktisk og slidsikkert vinylgulv eller et tidløst og holdbart trægulv, kan vi udføre opgaven med øje for kvaliteten. 


Vi er blandt andet specialister inden for:

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Kompetent vejledning og rådgivning

Når du skal have lagt et nyt gulv, er der mange valg at tage stilling til. Med vores store viden om gulve samt vores store erfaring tilbyder vi naturligvis vejledning, så du ender med lige præcis det gulv, der passer til dine ønsker, behov og forventninger. Uanset om du drømmer om et gulv i laminat, et plankegulv, et gulv lagt i sildebensparket eller noget helt fjerde, så giver vi gode råd og klarer opgaven. Efter gulvlægningen sørger vi for at give dig rådgivning til optimalt vedligehold af gulvet, så du kan holde det pænt i mange år frem. 


Kunden i fokus

Ingen kunder er ens, og det samme gælder gulve. Udover at passe godt til huset, lejligheden eller virksomheden, skal gulvet også passe til de personer, der bruger det. Derfor gør vi en dyd ud af at lytte til dine krav og forventninger til dit drømmegulv, og altid med kvalitet og fleksibilitet i fokus.


Spar penge med en gulvreparation

Det er næsten uundgåeligt, at et gulv med tiden tager skader. Uanset typen af gulv kan en mangelfuld montering, manglende vedligehold, vandskade eller helt almindelig slid gøre gulvene grimme at se på. Heldigvis kan langt de fleste gulve repareres af en professionel gulvmand, så dine gulve kan holde mange år frem. Hos Kenn Dit Gulv har vi stor erfaring med gulvreparationer, og vi anbefaler dem, hvor det er muligt, fordi det både er en miljøbevidst og økonomisk ansvarlig løsning. 


Kontakt os - gode råd er gratis

Har du brug for et professionelt gulvfirma til gulvlægning eller gulvservice i København eller omegn, så tag kontakt til os hos Kenn Dit Gulv. Vi sørger for en god, uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger, og på baggrund af det kan vi komme med et godt tilbud. Vi står også klar med gode råd og vejledning, hvis du har et spørgsmål til efterbehandling af dit gulv. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk