TÆPPEBANER OG TÆPPEFLISER

Vi tilbyder at montere flere forskellige typer af gulvtæpper. Til bolig, erhverv, trapper og indgangspartier, samt specialdesign som udføres på special mål.

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Tæpper i København og omegn

Kenn Dit Gulv tilbyder væg-til-væg-tæpper og tæppefliser

 

Tæpper har mange formål, derfor skal de vælges med omhu. Det fremmer gangkomforten, er støjdæmpende, isolerende og forbedrer akustikken i dit hjem. Så ønsker du et tæppe som skal bringe hygge eller ønsker du et praktisk, blødt, og hygiejnisk tæppe til f.eks. kontoret, så er mulighederne mange.

 

Vi tilbyder væg-til-væg-tæpper og tæppefliser som er populært i soveværelset eller stuen.

 

Tæppefliser

I dag anvendes tæppefliser mere og mere, men især på kontor og i butikker, da det er nemt at udskifte enkelte dele af tæppet, hvis det skulle være nødvendigt. Derfor er det en meget fleksibel og praktisk løsning. Hos børnefamilier hitter tæppefliser især grundet det fleksible materiale og dets nemme udskiftningsmuligheder, samt de mange farvemuligheder.

 

Søger du inspiration så kontakt os endelig. Vi står klar med gode ideer og råd til hvad der netop passer dine behov og ønsker. Ring til os på 50 46 08 02 - vi kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om tæppefliser.

 

 

Tæppefliser på kontor
Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for tæpper.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk