Gulvfirma & gulvlægger i Søborg

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Søborg

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst og professionel gulvlægger i Søborg, så behøver du ikke lede længere. Kenn Dit Gulv er et gulvfirma, der udfører gulvlægning, gulvservice og gulvreparationer, hvad end det drejer sig om linoleumsgulve, parketgulve eller plankegulve. Du kan blot læne dig trygt tilbage, når du overlader dine gulvopgaver til os, for vi afleverer altid smukke og holdbare gulve til tiden.


Kundetilfredshed i centrum

Vi arbejder med et stort fokus på fleksibilitet og kvalitet, fordi vores erfaring siger os, at det skaber tilfredse kunder. Uanset opgavens omfang, kompleksitet og størrelse er det vigtigt for os at levere et stykke professionelt arbejde, som vi som fagfolk kan være stolte af, og du som kunde kan være yderst tilfreds med. 


Lige fra idéfasen og rådgivning om forskellige gulvtyper til montering og afsluttende finish er vi din kompetente samarbejdspartner, der guider dig i de forskellige elementer, der skal overvejes og tages stilling til. Forskellige rum og deres trafik stiller varierende krav til gulvet og dets holdbarhed, og her kan vi med vores erfaring tilbyde vejledning, så du ender med et tilfredsstillende resultat, der møder dine behov. 


Specialister i gulve

Uanset om du drømmer om at få lagt et stilfuldt klassisk gulv i sildebensparket, et solidt og levende plankegulv eller et praktisk og isolerende væg-til-væg-tæppe, så er vi de rette at kontakte. Vi sørger for gulvlægning, gulvservice og gulvreparation af alle typer af gulve, og vi klarer opgaven, hvad end det drejer sig om en mindre reparation eller en større udskiftning af gulve. 


Vi er eksperter, når det kommer til: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Ingen gulve er ens

Plankegulv, laminat, vinyl. Der findes mange forskellige gulvtyper, og på samme måde som med vores kunder, er der ingen af dem der er ens. Derfor tager vi højde for dine krav og ønsker til det nye perfekte drømmegulv. Det skal passe til både huset, lejligheden og virksomheden, og samtidig skal det også passe til dem, der bruger gulvet. Som professionelle fagfolk har vi altid gode råd til, hvilke gulve der vil passe bedst til jeres behov. 


Gulvreparationer

Skader på gulve kan komme af mange årsager. Det kan handle om forkert montering, manglende vedligehold, brug af forkerte rengøringsmidler, på grund af vandskade eller bare almindelig og forventelig slid. Uanset årsagen ser vi nærmere på gulvet og vurdere, om vi kan reparere det. I de fleste tilfælde vil en professionel gulvmontør kunne reparere gulvet, så du kan nyde det mange år frem. Med en gulvreparation frem for nyt gulv, hvor det lader sig gøre, spares du nemlig for dyre løsninger.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Skal du have lagt et nyt gulv eller have udført gulvservice eller gulvreparation i Søborg, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. Har du blot spørgsmål, som du ønsker en fagpersons svar på, er du også velkommen til at kontakte os. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk