Din gulvmand i København og omegn

Kenn Dit Gulv tilbyder gulvarbejde for både private og virksomheder i København og omegn.

 

Vi udfører alle former for gulvarbejde, og det er alt lige fra montering af dit nye trægulv til gulvafslibning samt reparationer og efterbehandlinger. Du kan derfor roligt efterlade dine gulve i vores hænder, så skal vi nok sørge for et flot slutresultat.

 

Råd og vejledning til nyt gulv

Vi tilbyder råd og vejledning til valg af gulve, materialer, farver og mønstre, så du får valgt et gulv, der passer perfekt til Jeres lejlighed, hus, virksomhed. Vi udfører dermed alverdens gulvopgaver, og sætter pris på forskelligheden i de opgaver, vi får ind.

 

Et godt samarbejde mellem os og kunden er vejen frem

Hos Kenn Dit Gulv ligger vores fokus på kunderelationer og et højt serviceniveau. Vi ønsker at skabe et godt samarbejde mellem os og kunderne, da det er gode forudsætninger for et godt valg af gulv og et slutresultat, som stemmer overens med Jeres forventninger. Selvom vi startede virksomheden op i 2017 har vi haft mange tilfredse kunder i hele København og omegn, som har været glade for deres gulve og vores services.

 

Skal du have lagt nyt gulv, så er vi klar til at hjælpe dig med opgaven – uanset, hvilket gulv der er tale om. Skulle der opstå nogle problemer med dit nye gulv, så ringer du bare til os, så kommer vi og ser på det. Det vigtigste for os er nemlig, at du bliver glad og tilfreds med resultatet, og derfor gør vi alt for, at det kan lykkes for vores kunder.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for et nyt gulv eller hvis du har spørgsmål til det gulv du har i dag.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk