Gulvfirma & gulvlægger i Herlev

Kontakt Kenn Dit Gulv i dag

Gulvfirma & gulvlægger i Herlev

Plankegulv, laminat eller sildebensparket? Uanset hvilket gulv, du drømmer om, så kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Kenn Dit Gulv er et gulvfirma, der lægger gulve og udfører gulvreparationer i Herlev og omegn. Med nøgleordene fleksibilitet, kvalitet og kundetilfredshed udfører vi alle opgaver inden for gulvarbejde, og vi sørger for god vejledning hele processen igennem, lige fra idéfasen til montering og efterbehandling. 


Vi er gulvspecialister

Hos Kenn Dit Gulv ved vi alt, der er værd at vide om gulvservice, gulvlægning og gulvreparationer. Hvad end du drømmer om at få lagt et nyt gulv, eller om dit gulv bare trænger til en kærlig, professionel behandling og en gulvreparation, så er vi din kvalitetsbevidste samarbejdspartner. Vi efterlader dine gulve smukke, så du kan nyde synet af dem mange år frem. 


Vi er eksperter, når det kommer til: 

  • Linoleumsgulve
  • Laminatgulve
  • Vinylgulve
  • LVT-gulve
  • Trægulve
  • Tæpper
  • Gulvreparationer

 

Hvilket gulv skal du vælge?

Går du i tanker om at få lagt et nyt gulv, er der mange elementer at tage stilling til. Valget af gulv vil naturligvis afhænge af din smag og stil, men det skal også overvejes, i hvilket rum gulvet skal være. Der kan være forskel på, hvor hurtigt visse gulve bliver mærket af hyppig trafik end andre, mens nogle gulve er bedre egnet til at blive rengjort ofte. Vi har stor erfaring med gulve, og derfor tilbyder vi en grundig vejledning i fordele og ulemper ved de forskellige gulvtyper. 


Kan gulvet repareres? 

Uanset hvor godt du sørger for at vedligeholde og passe på dit gulv, vil det med tiden få spor efter slid. I mange tilfælde, der drejer sig om slitage, kan en professionel gulvservice genopfriske gulvet, så det fremstår som nyt igen. Vi anbefaler at reparere gulvet frem for at lægge nyt, i de tilfælde hvor det er muligt. Det anser vi nemlig som den økonomisk bedste løsning for dig samt den mest miljørigtige løsning for alle. Vil en reparation ikke kunne klare arbejdet, eller drømmer du om et helt nyt look, tilbyder vi naturligvis rådgivning til, hvilken type gulv, der kan opfylde dine ønsker og behov. 


Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du ønsker at få lagt gulv eller få udført gulvreparation eller gulvservice i Herlev, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager en god samtale om din opgave og vurderer, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du blot har spørgsmål eller brug for rådgivning fra en fagmand. Ring på 50 46 08 02.

Kenn Dit Gulv i København og omegn

Kontakt Kenn Dit Gulv

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne inden for trægulve.

 

Vi kommer ud og kigger på opgaven og du modtager efterfølgende et uforpligtende tilbud.

 

Kenn Dit Gulv

Bagsværd Hovedgade 99

2880 Bagsværd

 

50 46 08 02

info@kennditgulv.dk